Verliefd en Verloofd // Rene en Angelique // Trouwen op een camping

03 juli, 2019

Rene en Angelique kwamen wij tegen op de beurs “Verliefd en Verloofd” in Groningen vorig jaar.
(Super toffe beurs by the way, wij staan er dit jaar weer! (9&10 november in de suikerfabriek)
We raakten aan de praat en van het een kwam het ander 😉 En op 3 mei 2019 mochten wij vastleggen hoe Rene en Angelique elkaar het ja woord gaven op de camping de Vledders te Schipborg. Het weer was verrassend. Het bleef mooi, terwijl de lucht super donker en dreigend werd. Je ziet het op de foto’s. Ze zagen er prachtig uit! Rene had een groen pak! Dat is niet iets wat wij vaak meemaken. De meest gedragen kleur is toch wel blauw.
Ze zagen elkaar deze dag voor het eerst bij het meertje, waar alle familie bij was. Een emotioneel moment voor velen. Hier geniet ik altijd zo van! Huilende mensen op de foto zetten. Zij genieten dan weer wat minder van mij maar dat neem ik maar voor lief 😉 Na de shoot hielden ze de ceremonie in en tent. De nichtjes van Rene brachten liepen voor het bruidspaar aan naar binnen. Nou ja, liepen.. Het werd een soort van sleeptocht achter mama verstopt. Zo grappig hoe de bruidskindjes dit toch vaak zo spannend vinden. Op mijn eigen bruiloft stopte mijn nichtje halverwege en sloeg haar handjes voor haar gezicht. Super schattig! “Als ik hun niet zie, zien ze mij ook niet”
Ik heb nu ook voor het eerst meegemaakt dat de bruidegom zijn jawoord en de kus deed met 1 hand in zijn broekzak. Ik hou daar van! Iemand die volledig zichzelf blijft.
Rene en Angelique zijn nogal fanatiek in het spelen van spellen dus er werd een levend stratego gedaan met daggasten. Hilarisch. Inderdaad lekker fanatiek. En of die vlag nou toch op het laatst verwisseld werd? Voor jullie een vraag. Voor ons een weet.
Rene en Angelique, we hebben van jullie trouwdag genoten en we wensen jullie alle geluk van de wereld!