Schonezoon & Ilse // Editorial Wedding ;)

10 juli, 2019

Schonezoon en Ilse Oudman hadden een soort van Editorial Wedding. Jemig! Wat een mooie mensen zijn dat.

Dit klinkt behoorlijk afgezaagd maar die mensen zijn mooi van binnen en van buiten 😉

De dag begon in het oosten van Groningen, bij vader en moeder oudman in de tuin.

Op 1 van de eerste foto’s zie je Seth, het broertje van de bruid die niet in de badkamer kon en zich daarom maar in de reflectie van de oven moest scheren. Lof it.

We konden (uitgebreid) aanwezig zijn tijdens het klaarmaken die ochtend. Dit is altijd zo’n fijn moment! Alles is nog rustig, en toch hangt er ook heerlijk veel spanning in de lucht.

Voor de fotoshoot had Joël tijdens het kennismakingsgesprek al wat ideeën. Het mocht niet te standaard zijn. Een tijdje geleden had hij een shoot gedaan voor een grote grijs bult met grind en het effect was super vet!

Joël is 1 van de weinige, nou ja, om eerlijk te zijn, de enige bruidegom die wij voor de lens hebben gehad die zo ontzettend genoot van poseren en hij is hier ook verrekte goed in!

We vroegen ons al af waarom hij zich niet inschreef bij Hollands next topmodel. Dit zou hij met alle gemak winnen. Zijn wij van overtuigd.

En Ilse, wauw. Wat een schoonheid. En wat een jurk! Fantastisch!

Als tweede locatie kozen ze een zandafgraving waar Joël als kind al speelde.

Enorme zandbanken en super veel drijfzand. Feest. Ik zat met mn slippers meerdere malen vast in een soort klei achtige grond. Geweldig.

Als je niet beter wist leek het net alsof we in het buitenland waren! Zo ontzettend tof!

De ceremonie vond plaats bij papa en mama in de tuin, waar ook de hele dag verder gechilt en gegeten werd. Ceremonie meester Lisa had het allemaal zo goed voor elkaar. Vriend Mark mocht Ilse en Joël trouwen in de kerk, ook al zo’n fotogenieke locatie! (Of dachten jullie dat ik man wilde zeggen? ;)) Mark, jij bent ook hastikke fotogeniek!

Wat een dag! We hebben echt oprecht enorm genoten van dit bijzondere stel. En hierbij willen we jullie even laten meegenieten van de sneak die ik heb gemaakt.

En Joël en Ilse, mogen we jullie ooit nog eens een keer lenen als we gewoon weer even voor de leuk foto’s willen maken? 🙂