Lars & Linda // Loveshoot in de stad

04 augustus, 2019

Dit fantastische stel hebben we ontmoet op een trouwbeurs in 2017! Waar we ons beide een beetje verdwaald voelden 😉 Gelukkig zagen we elkaar en sloeg de vonk over. Al gauw kregen we een berichtje of wij hun bruiloft wilden fotograferen in juni 2019. Zo leuk als je zo ver van te voren word geboekt! Het kennismakingsgesprek was gezellig! En zo geschiedde het dat wij die dag hun fotografen mochten zijn. En men! Wat zijn dit leuke mensen! Zo lief en zo grappig! We hebben de hele dag gelachen. Ook de vrienden, de sfeer. Alles was echt GOUD.

Linda maakte zich thuis klaar, en Lars met zijn matties in een hotel, boven een bakkerij. Stephen en ik konden ons lopend opsplitsen. Handig!

De ceremonie was in der Aa-kerk in Groningen. Wat een locatie. Zo mooi. Hier zagen Lars en Linda elkaar voor het eerst. Zo oprecht emotioneel. De loveshoot was ongedwongen al lopend door de binnenstad van Groningen. Ze hadden gewoond in de folkingestraat en we liepen samen over de markt, langs Cappuvino (fantasische plek waar Lars werkt) naar de plaats waar zij voor het eerst hadden gezoend, voor het Grand theatre. De rest van de bruiloft was op Rietland, 1 van onze lievelingslocaties. Vooral het nieuwe gedeelte is zo mooi en licht. En op Rietland spotte ik een bekende! Mijn groenteboer van de markt was de leadzanger in de band! Naaah. Super leuk om dit te zien en te horen. Ik weet helaas niet meer hoe de band heette, zodra Linda en Lars deze blog lezen krijg ik het vast te horen en voeg ik het hier toe:……….

Want deze band toekomstige bruidsparen, die wil je boeken! 😉

Lars en Linda we hebben ECHT enorm genoten op jullie dag. We wensen jullie nog heel veel liefde en mooie jaren samen!