Familyshoot // Aekingerzand // zandvlakte

30 mei, 2019

Deze familyshoot dit ik vorige week in aekingerzand, dichtbij appelscha. Echt een super locatie! ik hou enorm van grote zandvlaktes met af en toe een mooie boom. Deze familie had er zin in. Al jaren beloofden zij een fotoshoot cadeau te geven aan hun ouders. Ieder jaar opnieuw. Hoe herkenbaar! Mijn zus en ik hebben het gepreseerd om al 10 jaar met iedere vader moeder dag en iedere trouwdag te zeggen “Ja de foto’s zijn nog in ontwikkeling” of “We zijn nog lijsten aan het uitzoeken” Echt erg 🙂 Maar ook wij gaan er binnenkort aangeloven. Toch samen, met de ouders erbij een familie shoot doen.

En dit is ook echt wel de tijd van het jaar om dat te doen! Alles word weer mooi en de jassen kunnen uit. Ik vind niks zo zonde dan met je jas aan op de foto. Tenzij je jas erg mooi is natuurlijk. Geen logo’s bevat en geen reflecterende randjes heeft 😉 Deze familie hadden de kleren op elkaar afgestemd. En dat was ook wel erg mooi! Het klopte gewoon! Ik ben zo blij met het resultaat!

Ook begin ik steeds meer te fotograferen met onze fuji camera. Dat ding maakt zulke toffe foto’s! Kijk nou! Ik denk erover na om mijn nikon cameras te gaan inruilen. Dus als iemand nog tips heeft? Ik hoor het graag!