Rietland // Niels & Paulien

07 juli, 2017

Niels en Paulien! Eindelijk was het zo ver! Bijna een jaar geleden kreeg ik de vraag of wij de trouwdag van Niels en Paulien wilden vastleggen. En dat wilden we maar al te graag. Ik weet nog goed dat ik Niels voor het eerst ontmoette. Wij stonden op opwekking (2014) en Mark, Marjan en Paulien zouden een dagje langskomen en namen Niels mee. En iedereen zag het al. Deze kerel was voor Paulien. Ik heb toen al de eerste foto’s gemaakt waar zij samen op staan 😉 De trouwdag dag begon bovenin het Apollo hotel bij Pauliens’ moeder. Een super mooi uitzicht over de stad Groningen. Paulien was omringd door vriendinnen die haar make up en haar deden en zo kon ze super relaxed aan haar dag beginnen. We gingen foto’s maken in het natuurgebied bij Appelbergen, Glimmen. (Geen onbekend gebied voor ons en ons blog ;)) Het weer was echt goed.

Ik weet niet wat het is met de maand juli, maar de laatste jaren is deze maand zo onvoorspelbaar! Maar gelukkig was het deze dag droog. Eindelijk kon ik foto’s maken in een mais veld! Nu nog een graan veld en ik ben tevreden 😉 Rietland was de gekozen locatie waar Niels en Paulien overdag vertoefden en waar ’s avonds de voetjes van de vloer gingen. Rietland is echt prachtig! Mooie omgeving en super locatie. Wat mij telkens weer verbaasd is hoe mooi het van zichzelf is en dat er altijd de mooiste bloemen staan. De trouwdienst was in de VBG. Vriend Mark mocht het huwelijk voltrekken en dit was super mooi en emotioneel omdat hij Paulien echt al heel lang kent.

Paulien was trouwens het eerste babytje dat in de VBG werd opgedragen! (fun fact die ik even tijdens de preek meekreeg ;)) Niels en Paulien zijn leuk. Echt heel leuk. Wij mochten dit een dag van dichtbij meemaken. Ik heb meerdere malen dubbel gelegen van het lachen tijdens deze dag.

En ik snapte ook waarom het ’s avonds zo druk was in de kerk. Niels en Paulien zijn ook erg geliefd! Lieve Niels en Paulien, geniet van het getrouwde leven! En kijk regelmatig je trouwfoto’s even terug om deze dag te herbeleven!

rietland wedding rietland lift rietland appelbergen rietland fotoshoot
rietland familie

rietland groepsfoto

rietland buiten
rietland openingsdans

rietland dansvloer

rietland liefde