Personal // Familyshoot // Appelbergen

14 juli, 2018

Yes! Ik heb even tijd voor een Blog. Dit keer “personal” Het hoogseizoen is met trouwerijen bijna aftikken en weer doorgaan met de volgende trouwerij. En dan heb je eigenlijk geen tijd om je website leuk bij te houden. Toch vonden we dat het daar wel tijd voor werd, ookal zitten we midden in het seizoen. Soms moet je toch even je gevoel volgen 😉

Er is wat nieuws vanuit ons thuisfront; Stephen is afgestudeerd in juni en heeft in dezelfde week een baan gekregen! Hij gaat eind augustus beginnen als Pastor op het Alfa College, kluiverboom & kardinge. Een enorm leuk feitje vind ik: Dit is de school waar Stephen en ik elkaar hebben leren kennen in 2004! Hij deed sport & bewegen, ik deed sociaal pedagogisch werk. En op een ochtend zat ik in de kantine en toen kwam daar iemand in slow motion aanlopen… Nou, de rest is geschiedenis.

Maar dus zal ons leven er volgend jaar een beetje anders uit zien. We blijven wel samen trouwerijen fotograferen! Want dat vinden we leuk, zo zien we het meest en blijven we toch die leuke dynamiek houden met de bruidsparen tijdens het begin van de dag (opsplitsen waar mogelijk!) de shoot en de rest van de dag. Maar we zullen wel minder trouwerijen aannemen. Geen dubbele dagen meer.

Dus, wees op tijd als je een plekje wilt bemachtigen in 2019! 😉

Ook blijf ik nog steeds fantaseren over het fotograferen van bevallingen. Ik heb er inmiddels twee gedaan en ik zou daar echt wel meer van willen maken. Maar de uren zijn zo niet te plannen! 🙂 Dus ik ben nog op zoek naar een manier waarop ik dit kan aanbieden. Voor nu is het “lukt het, dan lukt het” Spreekt ook wel veel nuchtere Groningers aan 😉

Ik had op 7 juli een fotoshoot geplant staan en in de week voor 7 juli op Facebook een last minute actie gehouden voor een lagere prijs. Voor de snelle beslissers zeg maar. De shoot vond plaats bij het natuurgebied bij Appelbergen.

Ik maakte de foto’s en tijdens de lunch kwamen Stephen met de kinderen en onze vrienden Thomas en Anne Will picknicken.

Er zit op zich een pannenkoekenhuis bij en een enorme speeltuin waar onze kinderen zich prima (5 minuten zelf) kunnen vermaken maar deze picknick was ook enorm succesvol. Samen met het laatste gezin wat ik die dag fotografeerde; Maarten, Marloes en hun kids.

Ik heb besloten om deze foto’s te bloggen omdat hier ook foto’s van ons al gezin bij zitten! Na een snelcursus compositie heeft Thomas een paar prachtige platen van ons geschoten namelijk! HEEL blij mee!

family personal cute

personal mom

cute personal

personal forrest

personal family cutie personal

personal babypersonal laugh

 


Words That Matter

Ontspannen, enthousiast, vol humor en een mooie aanvulling op elkaar. Deze eigenschappen kwamen meteen bij ons eerste kennismakingsgesprek met Berdien en Stephen naar voren en bleken ook tijdens onze trouwdag meer dan waar. Op 16 juli 2016 zijn we getrouwd in Leeuwarden. Mede dankzij Berdien en Stephen hebben we een onvergetelijke dag gehad. Als fotolocatie hadden we het Mandefjeld in Friesland uitgekozen. Iets verlaat en gespannen kwamen we aan op deze locatie. Deze spanning viel gauw van ons af, we vonden de fotoshoot zelfs één van de leukste momenten van de dag! Berdien en Stephen maken echt  prachtige foto’s  en weten emoties op een mooie manier vast te leggen. Dit gebeurt allemaal onder een zeer relaxte sfeer. Je hebt geen moment het gevoel dat je met mensen op pad bent die je pas één of twee keer eerder hebt ontmoet. Ook is het heel leuk om de chemie tussen Berdien en Stephen te zien. Dit werkt ook door in de foto’s. De prachtige beelden van Berdien en Stephen zorgen ervoor dat we onze trouwdag nog steeds met veel plezier kunnen herbeleven.

Erik & Astrid