Italian Summer Chic // Jeroen & Annike

12 december, 2018

Italian Summer Chic, dit was het thema van deze prachtige bruiloft
Annike en Jeroen trouwden midden in de hittegolf in augustus. Wat een hete dag!
Maar hoe mooi!
Ik ken Annike nog van vroeger, de middelbare school. Dat is altijd zo grappig. Tijdens je middelbare school periode weet je gewoon echt niet hoe je leven gaat lopen. En zo ben je ineens jaren later de fotograaf op de trouwerij! Zoals ik al zei was het bloedje heet die dag, zelfs zo heet dat Annike mijn slippers moest lenen om door het hete zand te lopen in de zandkuil (ik weet niet eens zeker of dit wel de zandkuil heet, zo noemden mijn ouders het in ieder geval toen wij hier vroeger altijd gingen wandelen en kikkervisjes gingen vangen ;))
Annike en Jeroen trouwden in het kerkje in Gasselte en deden ook de receptie in de tuin tegenover de kerk. Met koffie tuktuk en italian koekjes. Fantastisch. De styling, de sfeer. Alles was perfect.
En, ik moet het even kwijt: vrouwen met rood haar. Ik vind het zo mooi! Waarschijnlijk komt het door mijn zus en vader die beide rood haar hebben/hadden. Maar dit is toch fantastisch? En die sproeten. Ik hou ook zo enorm van sproeten.
Het Italian diner en feest vonden plaats in de puddingfabriek. Een super leuke locatie. Alles liep enorm op rolletjes door “Just say yes Weddingplanning” Margriet. Een enorme aanrader voor bruidsparen die zich de dag zelf nergens zorgen om willen maken en deze taak niet willen toebedelen aan familie of vrienden. Na het diner had Annike even een shot espresso nodig om weer verder te kunnen feesten. En hoe! Jeroen en Annike hadden ik het geheim een heus openingsspektakel voorbereid. Een enorme show waar elke dansstijl wel in voor kwam. Super leuk! We hebben enorm genoten en wensen jullie alle liefde van de wereld toe!


Words That Matter

Wij hebben voor Stephen en Berdien gekozen als fotografen, vanwege hun stijl van fotograferen. De sfeer op de foto’s sprak ons erg aan en daarnaast vonden wij het echt meerwaarde hebben dat we fotografie konden combineren met videografie. Vanaf het eerste moment waren Stephen en Berdien erg relaxed Tijdens de fotoshoot konden we daardoor zelf ook lekker ontspannen. Gedurende de dag waren ze op de achtergrond aanwezig. Ze mengden zich gemakkelijk met de andere gasten, maar misten geen moment! De foto’s zijn dan ook echt prachtig geworden. Intiem, vrolijk en liefdevol. Het filmpje laat een heel mooi overzicht zien van de dag. Bewegende beelden zijn zo waardevol! En de liedkeuze onder het filmpje is heel goed gekozen vanuit onze dag! Kortom, wil je een relaxte dag tegemoet gaan en verzekerd zijn van mooie foto’s? Dan moet je bij Stephen en Berdien zijn!

Tim & Mirjam