Festival Wedding // Hendrik & Manon

21 november, 2018

De Festival Wedding van Manon en Hendrik was fantastisch!
Wat een locatie, en wat een lieve mensen.
Onze dag begon op camping de Berkhofschans in Boijl. Deze camping was het hele weekend al gereserveerd voor het bruidspaar en zij hadden de avond van te voren hier al pizza’s gemaakt, en een bierproeverij gehouden. Hoe leuk is dat? Dat je van je trouwdag gewoon een trouwweekend maakt? De locatie was voor een groot deel versierd door de leerlingen van de moeder van de bruid. Het zag er super uit. Hendrik en Manon hadden ervoor gekozen om het echt anders te doen. Minder traditioneel. Het resultaat kun je op de foto’s zien. Manon had een korte jurk en was helemaal versierd met bloemen. Wat zag ze er prachtig uit! Ook Hendrik had liever een spijkerbroek aan dat een driedelig pak. Stephen en ik vonden dit fantastisch! De loveshoot deden we in het natuurgebied vlakbij de camping: Aekingerzand te Elsloo. Als je nog zoekende bent voor een shootlocatie, het is een enorme aanrader! Na de shoot was de ceremonie, op hooibalen op de camping. Wat niemand wist: Hendrik en Manon maakten hun entree samen op de motor! Geweldig. Het was een dag vol met liefde en emoties. Zoals velen van jullie weten houden Stephen en ik enorm van huilende mensen. Natuurlijk wel huilend van blijdschap. Maar als er 1 ding leuk is om te fotograferen dan zijn het ontroerde mensen. En op deze bruiloft spande 1 persoon de kroon. De vader van de bruid. 😉
Sorry vader van de bruid, heel veel huilende foto’s van u op deze blog.
Maar het moet ook even gezegd worden. Wat zagen alle gasten er fantastisch uit!
Een paar dagen na de bruiloft kreeg ik nog een mail van de ceremonie meester met als titel “Epiloog hippie trouwt avonturier” Helemaal kloppend! We hebben enorm genoten!


  

 


Words That Matter

Via vrienden hoorden we van What a Glorious Feeling. Een gouden tip, zo is gebleken! Al bij de eerste kennismaking klikte het goed. Ze namen de tijd om ons te leren kennen en om een idee te krijgen bij het soort foto’s dat we graag wilden. En vanaf dat moment keken we met z’n vieren uit naar onze bruiloft. Wij hebben Berdien en Stephen gevraagd om de hele dag bij onze bruiloft aanwezig te zijn, en daarna zowel een fotoalbum te maken als een film te monteren. Het kost wat, maar achteraf is dat het meer dan waard gebleken. Ze waren keurig op tijd ’s ochtends, gingen heel relaxed om met veranderingen in de planning (we wisten pas die ochtend of we buiten of binnen foto’s gingen maken), en waren bovendien erg gezellig gezelschap. Wij houden eigenlijk niet zo van poseren, dus we waren blij dat we ons ontspannen voelden bij onze fotografen en dat we met ze konden lachen. Na de shoot begon het officiële gedeelte van de dag. En het klinkt gek, maar we kunnen ons bijna niet meer herinneren dat de fotografen erbij waren. Toch hebben ze echt alle momenten vanuit de perfecte hoek vastgelegd. Stuk voor stuk schitterende foto’s! Stephen en Berdien waren relaxed, onopvallend maar toch altijd aanwezig. Een enorme aanrader!

William & Hannah