Dennis & Marjan // Appelbergen //

13 september, 2017

Een tijdje geleden heb ik een fotoshoot gedaan met Dennis en Marjan in Appelbergen. Je weet wel, die locatie die je hier best vaak voorbij ziet komen. En bij de meeste mensen wel bekend: De speeltuin met de roze olifant! Anyway. Dennis en Marjan. Waar zal ik eens beginnen. Zal ik eens beginnen bij het begin? Marjan is een vriendin van mij en vorig jaar zomer was ik op een BBQ van de jeugdgroep van de VBG (ja ik ben nog HEEL jong!) Daar zag ik een man rondlopen waarvan ik eigenlijk gelijk dacht. Goh, dat is een leuke man voor Marjan. Marjan had me al uitvoerig uitgelegd hoe haar type eruit zou moeten zien en een maand geleden had ze er nog eens nonchalant aan toegevoegd. “Het mag ook wel een politieman zijn!” “uniform, lekker veilig gevoel enzo.” Ik raakte aan de praat met deze jongen, Dennis. En hij vertelde dat hij uit Stadskanaal kwam. (naaaaah! toevallig ik ook!) en al gauw volgende mijn vraag: “Goh, en wat doe je voor werk?”

En je raadt het al! Hij vangt boeven! Je kunt je vast wel voorstellen dat mijn hoofd bijna explodeerde!! Mind. was. blown. Ik stond zo perplex dat ik direct mijn telefoon wilde pakken om Marjan te appen: “ik heb je kerel gevonden! je moet nu hierheen komen!” Maar toevallig kwam zij op dat moment binnen gewandeld en vanaf daar ging het zo: “Marjan! (ik semi fluisterend: “ik heb je man gevonden!”) Dit is Dennis en hij is politieagent! Hun ogen ontmoeten elkaar en ze hadden nergens anders mee oog voor! binnen no time was het dik aan! Serieus, geen woord gelogen. ik overdrijf niet! zo snel kan het gaan! 😉

Dennis en Marjan, wij genieten van jullie! En zijn super blij dat jullie elkaar hebben gevonden en elkaar zo leuk vinden! We wensen jullie nog oneindig veel mooie jaren!

dennis marjan

dennis marjan appelbergen

dennis en marjan hot

dennis marjan mais

dennis marjan veld

dennis marjan boom


Words That Matter

Met Stephen en Berdien hadden we door hun enthousiasme en nuchterheid meteen een klik en we voelden ons volledig op ons gemak. De mogelijkheid om naast de foto’s ook een filmpje te laten maken van de bruiloft sprak ons erg aan. De foto’s zijn prachtig geworden. Stephen en Berdien hebben veel gevoel voor omgeving, detail en een mooie compositie, maar zorgen er door hun relaxte houding wel voor dat het niet te geposeerd wordt. Ook op onze eigen ideeën werd enthousiast gereageerd. Bij toekomstige gelegenheden zullen we zeker weer aan hen denken!

Didier & Carmen