Kris & Nyn // De Kruimel // Gasselte

09 mei, 2018

9 mei 2018

Het word zo hoog tijd dat ik ga bloggen! En dan moet je even bedenken waar je gaat beginnen. Ik ga niet alle 27 bruiloften bloggen natuurlijk. Ineens sprongen Kristiaan en Nynke in m’n hoofd. Waarom? Geen idee. Gewoon een gevoel. Het was een mooie dag, mooi bruidspaar en wat een emoties! Nynke begon de dag bij haar en ouders en Kris bij de zijne. Dit was denk ik ook de eerste keer dat ik mijn vriendin Marjan van Mooi Natuurlijk trof bij een bruiloft. Zij was in 2018 begonnen met haar eigen bedrijf in haarstyling & visagie. Ondertussen waren Nynke’s vriendinnen in de keuken nog bezig met het taarten buffet wat die middag bij de Kruimel in Gasselte zou komen te staan. Nynke had zelf de avond daarvoor nog kokosballetjes en rocky road lopen te maken.

Het moment dat Kris aanbelde is voor mij het mooiste moment geweest wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Kris had zijn emoties zo hoog zitten dat hij bij het zijn van zijn mooie bruid gewoon voorover klapte van het huilen. Nou, hou het dan maar eens droog!

Ik geniet daar dus echt intens van 🙂 Zo lief!

In de oranje kever gingen we op bad naar de Zeegse duinen. Stephen en ik vinden het altijd fijn om met het bruidspaar naar een natuur locatie te gaan waar het bruidspaar zelf ook even tot rust kan komen. Wandelend in de natuur, je ziet de spanning en zenuwen gewoon verdwijnen. Vooral bij de mannen 😉 Eenmaal terug bij de auto startte deze mooie oldtimer niet meer.. Dat is toch wel 1 van je grote nachtmerries op je trouwdag. Stel je voor dat je dan met ons mee moet in de Dacia Logan 😉

Maar op 1 of andere bizarre manier hadden Stephen en ik net die week daarvoor stil gestaan met onze auto bij de Hoornse plas. Jaïr was in slaap gevallen in de autorit ernaar toe en we besloten dat ik met Isac alvast ging zwemmen en dat Stephen met Jaïr in de auto bleef (met Airco want het was 40 graden) Toen viel de airco uit en later bleek de auto niet te starten. Een jongen op de parkeerplaats leerde ons een truc. Zet de auto “aan” , in de tweede versnelling, koppeling ingedrukt en laat een paar sterke mensen duwen, laat de koppeling opkomen en als het goed is start de motor. En dit lukte. Zowel bij ons, als op de parkeerplaats van de zeegse duinen!

Wij reden voor het bruidspaar aan zodat wij eerder bij de kruimel waren en ineens zagen wij het oranje kevertje weer stil staan terwijl wij net de weg op reden. Toen wij terug reden, reden Kris en Nynke ons alweer voorbij. Wat bleek? Nynke had de auto zelf even aangeduwd! Als bruid! In trouwjurk! Hoe stoer! “Typisch Nynke” zeiden haar vriendinnen.

De dag ging verder bij de Kruimel te Gasselte. Ze trouwden in het kerkje ernaast. Prachtig! Ga snel zelf kijken 😉