Blog

Je staat op het punt om te gaan kijken naar onze foto’s en video’s. Wacht even, doe wat wij zouden doen: zet een lekkere kop koffie of thee, pak je lievelingschocolade (Tony Chocolonely ;)) en neem even goed de tijd om te gaan genieten. Het is de bedoeling dat je blij wordt van ons werk. Dat we een verhaal bij jullie overbrengen maar ook een gevoel, een “glorieus” gevoel om maar even naar onze bedrijfsnaam “What a Glorious Feeling” te refereren. Misschien ben je op zoek naar een fotograaf voor de mooiste dag van je leven, of om je pasgeboren baby vast te leggen, of die lekkere chaotische familie van je te vereeuwigen met een fotoshoot. Kijk rustig rond, en voel of onze stijl bij je past.

En af en toe zul je er ook een persoonlijk blogje tussen vinden. Ik denk dat het ook leuk is voor jou als geïnteresseerde dat je ons beter leert kennen. Fotografie is niet gemakkelijk te omschrijven in één woord. Het is iets persoonlijks en het gaat je hele leven mee, het is blijvend. De ene foto of fotografie stijl kan je enorm aanspreken en de andere totaal niet. Fotografie spreekt tot je gevoel op die manier. En dat heeft veel te maken met de personen die achter de lens staan. Dus wij vinden het ook belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons, dat er een klik is. Vooral als we aanwezig zijn op de belangrijkste momenten in jullie leven zoals jullie trouwdag of in de kraamweek van je pasgeboren baby.

Struin door ons Blog en geniet!

Natuurlijk Kollemeroord // Frank & Marga // Trouwen

24 januari, 2018

Winterbruiloft // Mijn vriendin en de politieman

18 november, 2017

Badbevalling // Ezra // Thuisbevalling

08 november, 2017

Trouwen in Bourtange // Martijn & Sarah

01 november, 2017

Bevallingsfotografie // Naomi //

16 oktober, 2017

Pasgeboren // Lena // 1 uur na de bevalling

03 oktober, 2017

Dennis & Marjan // Appelbergen //

13 september, 2017

Weddingday // Henk & Coby // De Kruimel

26 juli, 2017

Family shoot // Groningen //

24 juli, 2017

Farm Wedding // Michiel en Wikje

15 juli, 2017


Recensie

Ontspannen, enthousiast, vol humor en een mooie aanvulling op elkaar. Deze eigenschappen kwamen meteen bij ons eerste kennismakingsgesprek met Berdien en Stephen naar voren en bleken ook tijdens onze trouwdag meer dan waar. Op 16 juli 2016 zijn we getrouwd in Leeuwarden. Mede dankzij Berdien en Stephen hebben we een onvergetelijke dag gehad. Als fotolocatie hadden we het Mandefjeld in Friesland uitgekozen. Iets verlaat en gespannen kwamen we aan op deze locatie. Deze spanning viel gauw van ons af, we vonden de fotoshoot zelfs één van de leukste momenten van de dag! Berdien en Stephen maken echt  prachtige foto’s  en weten emoties op een mooie manier vast te leggen. Dit gebeurt allemaal onder een zeer relaxte sfeer. Je hebt geen moment het gevoel dat je met mensen op pad bent die je pas één of twee keer eerder hebt ontmoet. Ook is het heel leuk om de chemie tussen Berdien en Stephen te zien. Dit werkt ook door in de foto’s. De prachtige beelden van Berdien en Stephen zorgen ervoor dat we onze trouwdag nog steeds met veel plezier kunnen herbeleven.

Erik & Astrid