Blog

Je staat op het punt om te gaan kijken naar onze foto’s en video’s. Wacht even, doe wat wij zouden doen: zet een lekkere kop koffie of thee, pak je lievelingschocolade (Tony Chocolonely ;)) en neem even goed de tijd om te gaan genieten. Het is de bedoeling dat je blij wordt van ons werk. Dat we een verhaal bij jullie overbrengen maar ook een gevoel, een “glorieus” gevoel om maar even naar onze bedrijfsnaam “What a Glorious Feeling” te refereren. Misschien ben je op zoek naar een fotograaf voor de mooiste dag van je leven, of om je pasgeboren baby vast te leggen, of die lekkere chaotische familie van je te vereeuwigen met een fotoshoot. Kijk rustig rond, en voel of onze stijl bij je past.

En af en toe zul je er ook een persoonlijk blogje tussen vinden. Ik denk dat het ook leuk is voor jou als geïnteresseerde dat je ons beter leert kennen. Fotografie is niet gemakkelijk te omschrijven in één woord. Het is iets persoonlijks en het gaat je hele leven mee, het is blijvend. De ene foto of fotografie stijl kan je enorm aanspreken en de andere totaal niet. Fotografie spreekt tot je gevoel op die manier. En dat heeft veel te maken met de personen die achter de lens staan. Dus wij vinden het ook belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons, dat er een klik is. Vooral als we aanwezig zijn op de belangrijkste momenten in jullie leven zoals jullie trouwdag of in de kraamweek van je pasgeboren baby.

Struin door ons Blog en geniet!

Trouwen in Bourtange // Martijn & Sarah

01 maart, 2018

Winterbruiloft // Mijn vriendin en de politieman

18 november, 2017

Badbevalling // Ezra // Thuisbevalling

08 november, 2017

Bevallingsfotografie // Naomi //

16 oktober, 2017

Pasgeboren // Lena // 1 uur na de bevalling

03 oktober, 2017

Dennis & Marjan // Appelbergen //

13 september, 2017

Weddingday // Henk & Coby // De Kruimel

26 juli, 2017

Family shoot // Groningen //

24 juli, 2017

Farm Wedding // Michiel en Wikje

15 juli, 2017

Rietland // Niels & Paulien

07 juli, 2017


Recensie

We hebben de samenwerking erg fijn en relaxed gevonden. Stephen en Berdien waren gezellig aanwezig, niet overheersend, waardoor ook de mooie kleine momentjes zijn vastgenomen op foto. We vonden de samenwerking lekker ontspannen ondanks onze spanningen van de hele trouwdag.. We genieten onwijs van de foto’s en de reacties van familie en vrienden op het resultaat zijn erg positief

Rob & Carlijn